Contacteer ons
Mia

Telefoonnummer : +8618772424623

WhatsApp : +8618772424623

Shanghai Siyuan Printing&Packing Co., Ltd.

Co. van Shanghai Siyuan Printing&Packing, Ltd.

Professionele druk en verpakkende fabrikant in China.

  • Shanghai Siyuan Printing&Packing Co., Ltd.
  • Shanghai Siyuan Printing&Packing Co., Ltd.
  • Shanghai Siyuan Printing&Packing Co., Ltd.
  • Shanghai Siyuan Printing&Packing Co., Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken SY Aantal werknemers 100~130
Jaarlijkse omzet 5000000-6000000 Opgericht Jaar 2009
Export pct 90% - 100%
Inleiding

Co. van Shanghai Siyuan Printing&Packing, Ltd is een professionele druk en de verpakkende fabrikant in Shanghai China, heeft innovatieve en creatieve verpakkingsoplossingen geleverd aan het eisen van globale merken meer dan 10 jaar. Siyuan heeft onze eigen fabrieksmachines en arbeiders om allerlei aangepaste document pakketproducten te maken, op voorwaarde dat premie de verpakking aan breed van de industrie, vooral aan schoonheidsmiddel, voedsel, kleding, schoenen enz. en het verzekeren van hoogte - kwaliteit, creativiteit, en nauwkeurige betrouwbaarheid belde. Met de uitvoerervaring wereldwijd, kan Siyuan specifieke globale materiaal, leverings, productie en levering eisen tevredenstellen. Een kans voor ons, een verrassing om te terugkeren, hoop kunnen wij samenwerken om mooiere punten tot stand te brengen.

 

Geschiedenis

De Verpakkingsco. van Shanghai Siyuan Printing&, Ltd werd opgericht in jaar 2009. Bij het begin, Siyuan waren slechts belast met de binnenlandse markt en de productcategorieën beperkt. Na verscheidene jaren van ontwikkeling, in jaar 2014, wij geëngageerd aan de internationale markt met elk hart. Nu is onze markt wereldwijd. Momenteel, zijn onze hoofd en grote cliënten van Noord-Amerika en Europa. En onze producten omvatten al document verpakkend giftvakje en ander document prodcts.

Dienst
  1. Professionele bureauteams. Het helpen van cliënten of merken om hun visie in werkelijkheid met ons professioneel team te veranderen. Krijgend projectonderzoek, ontwerpen dan beoordeling, project maken vestigen, doen productie het schaven, het leiden productie, logistisch schikken, na-verkopen dienst, die cliëntenverhouding de handhaven.

  2. Ervaren fabrieksarbeiders. Het grootste deel van onze arbeiders zijn in de druk van en de verpakking van dossiers 10 jaar geweest. Het lijmen van dozen, folie het stempelen, het snijden, het in reliëf maken, UV debossing, enz. Zij zijn verzekering van het snelle snelheid produceren en hoogte - kwaliteitsproducten.

  3. Concurrerende prijs. wij hebben onze eigen fabriek en al ambachtmachine, die van velen spaarde kostte.

Ons Team

Bedrijfreis:

China Shanghai Siyuan Printing&Packing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Bedrijfreis twee:

China Shanghai Siyuan Printing&Packing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1